Тимът на Левски продължава да показва познатото от миналия сезон лъкатушене.

...
Тимът на Левски продължава да показва познатото от миналия сезон лъкатушене.
Коментари Харесай

"Левски" не успя да победи новак във Втора лига

Тимът на " Левски " продължава да демонстрира познатото от предишния сезон лъкатушене. След мощния мач и успеха с 4:0 над " Локомотив " (Сф), през днешния ден " сините " приключиха 1:1 като домакини против новия член на Втора лига " Левски " (Лом), чийто треньор е Емил Велев.

Показателното е, че играта на столичния " Левски " очевидно зависи от трима-четирима играчи и неналичието на някой от тях незабавно се отразява. Днес наставникът Живко Миланов беше дал отмора на близнаците Радослав и Борислав Цоневи. Всъщност, от по-опитните играчи като титуляри започнаха единствено Симеон Славчев и Билал Бари. Възстановеният след дълго лекуване на контузия Андриан Краев се появи като запаса в последните 20-ина минути.

Бившият голмайстор на " ЦСКА 1948 " Андон Гущеров откри за гостите от Лом още в 13-ата мин. с диагонален удар. Единственият футболист в историята на " Левски " с гол в Шампионската лига - Мариян Огнянов, пропусна да удвои малко по-късно.

Домакините въпреки всичко изравниха. Стори го в 44-ата мин. Здравко Димитров, след чийто удар топката се удари във Васил Сапунджиев и заблуди вратаря на гостите Деян Вълков. До края отборът на столичния " Левски " натискаше, само че не съумя да вкара втори гол. На всичко от горната страна голмайсторът Димитров получи контузия в края.

Мачът бе изгледан от притежателя на " Левски " (Сф) Наско Сираков, а след края Живко Миланов съобщи, че тимът незабавно се нуждае от най-малко четирима нови играчи. " Не съм удовлетворен. Много тромави, мудни решения, заспали. Важно е срещу всеки съперник да се опитваш да играеш. Трябва да има повече динамичност. Доста са понатежали момчетата. Имаше цялостен брак на всички. Когато не си съсредоточен, това се получава. Надявам се да дойдат още футболисти. Днес имахме тъкмо 11 индивида. Боби и Ради (б.ред. - Цоневи) имат леки проблеми. Липсата им оказа въздействие. Тази група би трябвало да се попълни. Надявам се в идващите седмици да имаме развиване по тази тематика. Николай Михайлов има сделка, която си остава между нас. Смятам, че я е взел на съществено и евентуално ще подпише контракт. Със сигурност ще ни трябват най-малко още четири нови попълнения, с цел да сме подготвени за старта. Ще дойдат играчи, само че освен да кажем, че сме взели ", разяснява Миланов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР